MARKO KILPI

img_6168.jpg

Kuopiolainen kirjailija ja poliisi. Neljän lapsen isä, jotka ovat ja pysyvät hänen suurimpina saavutuksina. Leipätyö löytyy Kuopio pääpoliisiasemalla hälytys- ja valvontaosaston vanhempana konstaapelina touhuilusta.

Harrastuksiin kuuluu crossfit, salibandy, pienoisilmailu, moottoripyöräily, veneily, mökkeily ja musisointi.

Tästä pääset facebook-sivulle - kirjailija Marko Kilpi


elavien_kirjoihin.jpgTARINOITA

Rikosromaaneja - Jäätyneitä ruusuja, Kadotetut, Elävien kirjoihin, Kuolematon, Undertaker- sarja - Kuolemantuomio, Kuoleman enkeli ja Kuolemanlaakso. Kirjallinen tuotanto on huomioitu monin eri tavoin - Vuoden johtolanka-palkinnolla, Finlandia- ja Savonia-palkintoehdokkuuksilla, Lasiavain-ehdokkuudella, sekä Savonia-palkinnolla.

Undertaker-sarjasta on rakenteilla kansainvälisen tason laadukas suomalainen rikosdraamasarja ja Undertaker-sarja on julkaistu myös Storytel original-äänikirjasarjana Suomessa, Hollannissa ja pian myös Arabiemiraateissa. Undertaker-sarjan ympärille on rakennettu myös oheistuotevalikoimaa, josta Undertaker-kuusenkerkkävodka lienee erikoisin. UT-vodka voitti heti heti alkuun MM-hopeaa maailman arvostetuimmassa alan kilpailussa. Valikoimasta löytyy myös erinomaista Undertaker-krematoriopaahtokahvia, UT-pipoja, lippiksiä, T-paitoja. Tervetuloa ostoksille www.undertakershop.fi.

Lastenkirja Konstaapeli Kontio ja näkymätön vaara julkaistiin syksyllä 2010. Menneisyydestä löytyy käsikirjoitustöitä monenlaisiin tarkoituksiin mm. mainosten, dokumenttien ja elokuvien tarpeisiin.

Tästä pääset facebook sivuille - Undertaker
Kirjoista enemmän Tarinoita-sivulla.
Katso tästä Elävien kirjoihin-rikosromaanin esittelyvideo!ristit.jpgELÄVIÄ KUVIA

Dokumenttituotantoja, opetus- ja valistusohjelmia, hiukan myös yritys- ja tuote-esittelyelokuvia. Viimeisin dokumenttielokuva Piispaa kyydissä, jossa piispa Wille Riekkinen nousee perjantaiyövuorossa poliisiauton kyytiin ja lähtee tutkimaan kaupungin katuja ja kujia poliisimaijan lasin takaa.


Tuotannoista näytepaloja Eläviä kuvia-osiossa.


whocareslimittin.jpgWHO CARES

Who Cares-toiminnan ja ideologian perustajajäseniä. Who Cares on ennaltaestävään toimintaan suuntaava yhteisöllinen toimintaympäristö, jossa kaikenlainen toiminta on suotavaa, joka tekee ympäristöstämme turvallisemman ja terveellisemmän elää. Pääteemana on välinpitämättömyyden nujertaminen.

Who Cares facebookissa.
www.whocares.fi