img_6168.jpg

MARKO KILPI

Kuopiolainen kirjailija ja poliisi. Neljän lapsen isä, jotka ovat ja pysyvät hänen suurimpina saavutuksina. Leipätyö löytyy Pohjois-Savon poliisilaitokselta hälytys- ja valvontaosaston vanhempana konstaapelina touhuilusta. Kuluttaa suuren osan vapaa-ajastaan kirjoitteluun. Harrastuksiin ei juurikaan aikaa jää, mutta jos näin sattuu käymään, tapahtuu se pienoisilmailun, moottoripyöräilyn, veneilyn ja musisoinnin parissa. Monipuolinen liikunta liittyy olennaisesti elämänmenoon jo työnkin vuoksi.

www.facebook.com/markokilpi

 
 

elavien_kirjoihin.jpgTARINOITA

Rikosromaaneja - Jäätyneitä ruusuja, Kadotetut ja keväällä 2011 Elävien kirjoihin. Lastenkirja Konstaapeli Kontio ja näkymätön vaara julkaistiin syksyllä 2010. Menneisyydestä löytyy käsikirjoitustöitä monenlaisiin tarkoituksiin mm. mainosten, dokumenttien ja elokuvien tarpeisiin.

Kirjoista enemmän Tarinoita-sivulla.

Katso tästä Elävien kirjoihin-rikosromaanin esittelyvideo!

 ristit.jpgELÄVIÄ KUVIA

Dokumenttituotantoja, opetus- ja valistusohjelmia, hiukan myös yritys- ja tuote-esittelyelokuvia. Viimeisin dokumenttielokuva Piispaa kyydissä, jossa piispa Wille Riekkinen nousee perjantaiyövuorossa poliisiauton kyytiin ja lähtee tutkimaan kaupungin katuja ja kujia poliisimaijan lasin takaa.

Tuotannoista näytepaloja Eläviä kuvia-osiossa.


whocareslimittin.jpgWHO CARES

Who Cares-toiminnan ja ideologian perustajajäseniä. Who Cares on ennaltaestävään toimintaan suuntaava yhteisöllinen toimintaympäristö, jossa kaikenlainen toiminta on suotavaa, joka tekee ympäristöstämme turvallisemman ja terveellisemmän elää. Pääteemana on välinpitämättömyyden nujertaminen.

Who Cares facebookissa.
www.whocares.fi